صفحه اصلیاطلاعیه هادرخواست روادیدچاپ برگه نوبت دهیویرایش عکس پرسنلی و گذرنامه
درخواست روادید

باسمه تعالی

ضمن خوش آمد گویی به متقاضیان محترم دریافت روادید جمهوری اسلامی ایران، تقاضا می شود قبل از تکمیل پرسشنامه درخواست روادید موارد ذیل را به دقت مطالعه نمایند:

1- در حال حاضر سامانه الکترونیکی درخواست روادید در سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل و سرکنسولگری مزارشریف، هرات، قندهار،جلال آباد فعال است. این سامانه درخواست های دارندگان گذرنامه های صادره از ولایات کابل، پروان، بامیان، وردک، لوگر، خوست، کاپیسا، پکتیکا، پکتیا، پنجشیر و همچنین گذرنامه های صادره توسط نمایندگیهای جمهوری اسلامی افغانستان در خارج از کشور را می پذیرد.

- دارندگان گذرنامه های صادره از جوزجان، سمنگان، بغلان، کندوز، تخار، بلخ، سرپل، فاریاب و بدخشان نیز ضمن تکمیل فرم الکترونیک به سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در مزار شریف.

- دارندگان گذرنامه های صادره از بادغیس، غور و فراه ضمن تکمیل فرم الکترونیک به سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هرات.

- دارندگان گذرنامه های صادره از لغمان، ننگرهار و کنر به سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در جلال آباد.

- دارندگان گذرنامه های صادره از هلمند، نیمروز، ارزگان، زابل، دایکندی و غزنی به سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در قندهار.

2- تکمیل پرسشنامه درخواست روادید جمهوری اسلامی ایران رایگان است و تنها افرادی که با صدور روادید آنها موافقت می شود باید هزینه آن را بپردازند.

3- ثبت درخواست روادید از سوی متقاضی، الزامی برای صدور روادید ایجاد نمی کند.

4- گذرنامه متقاضی روادید باید دارای حداقل شش ماه اعتبار و صفحات سفید جهت درج برچسب روادید باشد.

5- عکس الصاقی به درخواست روادید باید (بدون کلاه یا عینک و با زمینه روشن) با چهره متقاضی مطابقت داشته باشد.

6- گذرنامه متقاضی نباید مخدوش یا آب خورده باشد.

طریقه ثبت درخواست الکترونیکی روادید:

- متقاضی روادید بعد از تایید اطلاع از شرایط عمومی فوق الذکر می‌تواند وارد مرحله درج اطلاعات در درخواست روادید شود.

- متقاضی باید به تمامی سوالات بصورت کامل و دقیق پاسخ دهد.

     تذکر 1: عکس برای درخواست روادید باید با فرمت JPG تهیه شود و حجم هر کدام بیش از KB 40 نباشد.

پس از تکمیل و ثبت درخواست روادید، سامانه بطور خودکار نوبت مراجعه متقاضی به بخش کنسولی سفارت و کد رهگیری مربوطه را مشخص می‌نماید.

- متقاضی باید در تاریخ تعیین شده با ارایه نسخه چاپی کد رهگیری از ساعت 8 الی 12 با در دست داشتن مدارک لازم شخصا" به بخش کنسولی سفارت مراجعه نماید.

تذکر 2: در صورتی که متقاضی در زمان تعیین شده مراجعه ننماید نوبت داده شده باطل گردیده و در روزهای بعد قابل استفاده نمی باشد. 

تذکر 3: در صورت پایان یافتن نوبت ها، روز 25 هر ماه نوبت های جدید اضافه می گردد. البته این سامانه برای تجار باز خواهد بود. در صورت ثبت نام به عنوان تاجر و درست نبودن صحت آن، فرد خاطی تا یکسال از گرفتن روادید محروم خواهد شد.

مدارک لازم در زمان مراجعه به نمایندگی:

1- نسخه چاپی کد رهگیری درخواست روادید.

2- اصل گذرنامه متقاضی (صاحب گذرنامه باید شخصا" مراجعه نماید).

3- اصل گواهی سلامت صادره از کلینیک

4- همراه داشتن فیش پرداختی هزینه صدور روادید.

5- یک قطعه عکس 6 در 4

6- تذکره (متاهلین)

7- جواز کاری (تجار)

8- برگ سبز (رانندگان کامیون)

*** تذکر مهم :

**جهت تکمیل فرم ثبت نام نیاز به نصب برنامه فلش پلیر می باشد. چنانچه این نرم افزار بر روی کامپیوتر شما نصب نمی باشد می توانید از لینک های ذیل جهت دانلود و نصب اقدام نمایید.

** جهت تکمیل پرسشنامه زبان کیبورد باید روی زبان انگلیسی (EN) باشد.

1- نرم افزار فلش پلیر مخصوص اینترنت اکسپلورر

2- نرم افزار فلش پلیر مخصوص مرورگر های گوگل کروم

جهت دانلود فایل راهنما و آموزش ثبت درخواست اینجا کلیک نمایید

 

سامانه روادید

چاپ اطلاعات

 

عنوان

پیوند های مهم
 
 
 
 
 
 
صفحه اصلی|فرم درخواست روادید|چاپ برگه نوبت دهی|ویرایش عکس پرسنلی و گذرنامه|مدیریت|بانک آرین|تایید کلینیک

کليه حقوق اين سايت متعلق به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران می باشد